Гипсова шпакловка


Предлагаме Ви услугата полагане на гипсова шпакловка. Гипсовата шпакловката служи за изравняване на повърхността и за запълване на по-големи деформации, пукнатини, и дупки, както и за заглаждане на стени и тавани в сухи и влажни помещения. За целта се използват сухи шпакловачни смеси на гипсова основа с удължено време за нанасяне. Гипсовата шпакловка не е препоръчителна за изправяне на много криви повърхноси.
 В този случай е неодходимо да се направи гипсова мазилка. Препоръчително е за постигане на максимално качество, след полагането на гипсова шпакловка, да се направи фина шпакловка с готови пастообразни шпакловачни смеси.

Предлагаме ви услугата  полагане на фина шпакловка с готови пастообразни фини смеси. използването на такъв тип материал, позволява лесното му ръчно или машинно шлайфане след изсъхване. Предназначението на този вид шпакловка е окончателно покритие върху гипсови шпакловки, гипсофазер, гипсокартон а също и  за изглаждане на релеф от мечета и четки от предишно боядисване, като същевременно запълва фини пукнатини и драскотини. Нанася се ръчно или с машина за безвъздушно боядисване, след което се изглажда. Крайния резултат е перфектен - гладка основа, готова за грундиране и боядисване.

Машинно шлайфане на шпакловки


Предлагаме ви нашата  услугата безпрашно машинно шлайфане. Системата за безпрашно шлайфане се прилага на стени и тавани,  върху гипсови и фини шпакловки, шпакловани фуги на гипсокартон, както и при подготовка за пребоядисване на основа със съществуващ вече слой боя или  латекс. Услугата се предлага само в комбинация с полагане на гипсова и / или фина шпакловка, също и при подготовка за боядисване.
Крайният резултат е максимално гладка  основа, готова  да бъде боядисана. За перфектен резултат основата трябва да бъде права, без сериозни неравности.